
Автор: Олександр Зарайський.
Сьогодні я розповім, як приготувати, не побоюся цього слова, класику холостяцької кухні – яєчню з беконом. ?
Насправді, якщо говорити зовсім чесно, із “яєчні” я найбільше люблю омлет. Але його готувати не так вже й просто, тому я частіше за все лінуюся це робити, обмежуючись в основному звичайною яєчнею.
Разом з тим я вкрай рідко їм просто саму яєчню. Зазвичай намагаюся посмажити разом з нею ковбасу, сосиски, сардельки, мисливські ковбаски. Ну, або як в цьому випадку, – бекон. ?
Будуть необхідні
1. Посуд:
– сковорода;
– ніж, виделка, лопатка;
– дошка.
2. Продукти (інгредієнти):
– яйця;
– вершкове масло;
– сіль, перець;
– бекон.
А тепер починаємо готувати:
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.