
Автор: Олександр Зарайський.
Справжній мужик любить м’ясо. ? Так що сьогоднішнє відео – про те, як посмажити відбивні. І якщо вам раніше здавалося, що це дуже складно, я постараюся спростувати цей стереотип. Відбивні – це просто!
Будуть необхідні
1. Посуд:
– сковорода;
– донка;
– ніж;
– молоток для відбивання м’яса;
– глибока миска, тарілка, виделка.
2. Продукти (інгредієнти):
– м’ясо: свинина — часть, яка так і називається “відбивна”;
– яйця — 2-3 шт.;
– мука;
– сіль, перець, спеції;
– олія соняшникова.
Ну, а тепер приступаємо до приготування відбивних:
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.