
Не знаю, у кого як, але у мене в 90-і роки (тепер уже минулого століття) макарони з тушкованкою були однією з улюблених страв. Просто це було майже як макарони “по-флотськи”, які я дуже люблю, але з тушкованкою. ?
Справа в тому, що для макаронів “по-флотськи” потрібно відварити та змолоти м’ясо, потім обсмажити цибулю і змішати з нею м’ясо… Загалом, тривалий і не зовсім простий процес. А тут: зварив, перемішав, нагрів… І вуаля, можна їсти ?
Будуть необхідні
1. Посуд:
– каструля;
– друшляк;
– ложка та виделка;
– глибока миска.
2. Продукти (інгредієнти):
– макарони – 1 пачка;
– тушкованка (у мене – 1 пачка I’MREADY);
– сіль.
Ну, а тепер починаємо готувати:
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.