
Автор: Олександр Зарайський.
В країні карантин, міський транспорт не працює, а всі паби і бари закриті. І от що в такому випадку робити мужику, якщо він звик щоп’ятниці ходити в паб пити пиво і уплітати смачні курячі крильця? ?
Тільки одне – самому приготувати крила не гірше, ніж в пабі!
Скажу відразу: у мене крила виходять не дуже хрусткі, але все одно дуже смачні і соковиті. А найголовніше – це набагато дешевше, ніж в будь-якому закладі громадського харчування. ?
Будуть необхідні
1. Посуд:
– листи з духовки;
– дошка;
– ніж;
– велика глибока миска;
– друшляк.
2. Продукти (інгредієнти):
– курячі крила (+ стейки або стегенця);
– соняшникова олія;
– соль, перець, спеції;
– кунжут.
А тепер починаємо готувати:
В країні карантин, міський транспорт не працює, а всі паби і бари закриті. І от що в такому випадку робити мужику, якщо він звик щоп’ятниці ходити в паб пити пиво і уплітати смачні курячі крильця? ?
Тільки одне – самому приготувати крила не гірше, ніж в пабі!
Скажу відразу: у мене крила виходять не дуже хрусткі, але все одно дуже смачні і соковиті. А найголовніше – це набагато дешевше, ніж в будь-якому закладі громадського харчування. ?
Будуть необхідні
1. Посуд:
– листи з духовки;
– дошка;
– ніж;
– велика глибока миска;
– друшляк.
2. Продукти (інгредієнти):
– курячі крила (+ стейки або стегенця);
– соняшникова олія;
– соль, перець, спеції;
– кунжут.
А тепер починаємо готувати:
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.