
Автор: Олександр Зарайський.
У житті будь-якої людини бувають моменти, коли хочеться посидіти з друзями за келихом пива. Але що робити, якщо закуски із магазину чи фастфуд набридли, а готувати не хочеться (або на це немає часу)?
В такому випадку гарячі бутерброди стануть прекрасним виходом із ситуації. Їх зможе приготувати навіть дитина, а за часом це займе не більше 30 хвилин.
Спочатку це був рецепт за принципом “що залишилося звечора після гостей”. Виглядав він приблизно так: “Ковбасу кладемо на батон, зверху – кільце помідора, накриваємо сиром – і в мікрохвильовку/духовку”.
Перші 2-3 рази я так і робив, але… Ніби й добре, але щось воно не те… Тож посидівши і подумавши, що мені в цьому не подобається, я його переробив по-своєму. ?
Будуть необхідні
1. Посуд:
– решітка з духовки;
– ніж;
– виделка;
– терка;
– глибока миска або каструля.
2. Продукти (інгредієнти):
– ковбаса варена “Лікарська” — 500 грамів;
– сир твердий — 400 грамів;
– майонез — 200-250 грамів.
А тепер — поїхали! ?
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.