
Автор Олександр Зарайський
Що ж, прийшов час розповісти про те, як приготувати самий культовий і дефіцитний продукт сучасності – гречку! ? А точніше – про те, як зварити смачну і розсипчасту гречану кашу.
Чесно кажучи, я не люблю гречку, віддаючи перевагу рису або булгуру із смаженою вермішеллю. Але при цьому не можу заперечувати той факт, що це продукт, який вимагає мінімальної участі/зусиль при його приготуванні.
Тому гречка дуже зручна як гарнір. Прийшов з роботи, помив руки, поставив каструльку на газ, пішов дивитися телевізор. Відчув, як каша почала пахнути на всю квартиру, – починаєш поглядати, щоб не упустити той момент, коли вода повністю википить.
Власне, через цю простоту я і не люблю гречку. ? На початку нульових я так часто її готував, що це на довгі роки відбило охоту її їсти. ? Однак, час від часу я її все ж таки варю. Адже це так просто… ?
Будуть необхідні
1. Посуд:
– невеличка алюмінієва каструлька;
– чашка (склянка або будь-яка інший мірний посуд);
– виделка.
2. Продукти (інгредієнти):
– гречка;
– вершкове масло;
– сіль.
Починаємо варити! ?
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.