Вижити без дружини: смажимо яєчню з беконом

Автор: Олександр Зарайський.

Сьогодні я розповім, як приготувати, не побоюся цього слова, класику холостяцької кухні – яєчню з беконом. 🙂

Насправді, якщо говорити зовсім чесно, із “яєчні” я найбільше люблю омлет. Але його готувати не так вже й просто, тому я частіше за все лінуюся це робити, обмежуючись в основному звичайною яєчнею.

Разом з тим я вкрай рідко їм просто саму яєчню. Зазвичай намагаюся посмажити разом з нею ковбасу, сосиски, сардельки, мисливські ковбаски. Ну, або як в цьому випадку, – бекон. 🙂

Будуть необхідні

1. Посуд:
– сковорода;
– ніж, виделка, лопатка;
– дошка.

2. Продукти (інгредієнти):
– яйця;
– вершкове масло;
– сіль, перець;
– бекон.

А тепер починаємо готувати:

Be the first to comment

Leave a Reply