Вижити без дружини: варимо гречану кашу (гречку)

Автор Олександр Зарайський

Що ж, прийшов час розповісти про те, як приготувати самий культовий і дефіцитний продукт сучасності – гречку! 🙂 А точніше – про те, як зварити смачну і розсипчасту гречану кашу.

Чесно кажучи, я не люблю гречку, віддаючи перевагу рису або булгуру із смаженою вермішеллю. Але при цьому не можу заперечувати той факт, що це продукт, який вимагає мінімальної участі/зусиль при його приготуванні.

Тому гречка дуже зручна як гарнір. Прийшов з роботи, помив руки, поставив каструльку на газ, пішов дивитися телевізор. Відчув, як каша почала пахнути на всю квартиру, – починаєш поглядати, щоб не упустити той момент, коли вода повністю википить.

Власне, через цю простоту я і не люблю гречку. 🙂 На початку нульових я так часто її готував, що це на довгі роки відбило охоту її їсти. 🙂 Однак, час від часу я її все ж таки варю. Адже це так просто… 🙂

Будуть необхідні

1. Посуд:
– невеличка алюмінієва каструлька;
– чашка (склянка або будь-яка інший мірний посуд);
– виделка.

2. Продукти (інгредієнти):
– гречка;
– вершкове масло;
– сіль.

Починаємо варити! 🙂

Be the first to comment

Leave a Reply